COMENCEM EL CURS 17/18!

Som les classes de les estrelles i els extraterrestres!

Setembre ha arribat, i l’escola ha començat. El dia 12 vam retrobar-nos amb tots els nostres companys per reprendre les classes amb moltes ganes. Aquest any han arribat nous companys i mestres. 

El grup de primer som la classe de les estrelles i el nostre mestre és l’Àlex. De seguida ens l’hem estimat molt perquè és molt divertit i explica molt bé, ens ho passem pipa amb ell i aprenem molt. Ara, a més, amb els nous companys ja som 15 a la classe, quin grup més nombrós! 

El grup de segon som la classe dels extraterrestres i la nostra mestra continua sent la Laia. Teníem moltes ganes de tornar a l’escola perquè ens hem trobat molt tots a faltar. La Laia ens estima molt però com que ja fem segon ens fa treballar fins que ens surt fum del cap! Aquest curs llegirem i escriurem a tota pastilla!

Tenim moltes altres novetats per explicar-vos. Malauradament en Kenneth i la Paula no continuen aquest curs amb nosaltres a l’escola, però han vingut un mestre nou d’Educació Física, en Pau, i una mestra nova de música, l’Anna, que també són súper trempats. La Núria és la nostra mestra de castellà i la Paqui ens fa Valors. Els dilluns ens toca la pista per jugar a pilota al pati, i els dijous esperem amb candeletes el pati musical per cantar i ballar fins que el cor ens digui prou. 

 

Anuncios